Truckwash

Washmobile Heerenveen beschikt over twee ultramoderne washallen van elk acht bij dertig meter. Bij onze truckwash locatie zorgen wij ervoor dat u (vracht)auto weer tip top de weg opgaat.

Blikvanger

Er wordt in het algemeen veel geld uitgegeven aan logo’s en andere reclame-uitingen op de auto’s van het eigen wagenpark. Logisch, want een blinkend schone auto met een goed leesbare belettering en mooie bedrijfslogo’s is een blikvanger van de eerste orde. Een beter visitekaartje is nauwelijks denkbaar. De mooie en representatieve uitstraling van uw eigen wagenpark kan echter gemakkelijk teniet worden gedaan, wanneer de (vracht)auto schuilgaat onder een dikke laag vuil en vet. Op die manier verandert reclame in antireclame. Het is dan ook van groot belang dat de auto mooi schoon gehouden wordt, zodat de vrachtauto met het bedrijfslogo daarop prominent op de weg aanwezig is. Dit kunt u laten doen in één van de washallen van onze truckwash locaties. Met ruim dertig jaar ervaring bent u bij onze truckwash aan het juiste adres!

Vakbekwaam en gemotiveerd

Veel mensen zien de schoonmaak een corvee dat gedaan moet worden en het liefst zo snel mogelijk. Die gehaastheid gaat ten koste van de zorgvuldigheid en dat is zonde. De vakbekwame en goed gemotiveerde werknemers van Washmobile beschouwen de reiniging van uw wagenpark echter niet als een vervelende klus. Zij leggen er juist eer in om uw ‘visitekaartje’ zo glanzend en representatief mogelijk de weg weer op te sturen. Kom langs bij onze truckwash en laat uw vrachtauto uitgebreid wassen!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief