Tankcleaning

Wij zijn een onafhankelijk tankcleaning bedrijf dat voldoet aan de hoogste eisen die in Europa worden gesteld. Ons bedrijf is SQAS gecertificeerd en wij zijn aangesloten bij de ATCN. In Heerenveen zijn twee reinigingsstraten. Er is een speciale Food straat waar alleen levensmiddelenreinigingen worden uitgevoerd deze hal is ingericht om op het hoogste niveau levensmiddelen te reinigen. Na reiniging wordt in de Food straat het Food-ECD uitgegeven. Op de andere reinigingsstraat (Feed) wordt na reiniging het reguliere ECD uitgegeven. Op ons tankcleaning reinigingsstation is ook een CIP systeem aanwezig.

Mogelijkheden tankcleaning

Wat is er zoal mogelijk:

  • stomen
  • drogen
  • appendages
  • CIP
  • cleaning registratie

Onze tankreinigingsklanten kunnen zich op onze website kosteloos aanmelden voor ons klantenportaal. In dit klantenportaal kan de klant alle reinigingscertificaten digitaal inzien en uitprinten. Wij zijn dit portaal nog aan het door ontwikkelen en zijn bezig om de parameters van het reinigen (temperatuur van het water, hoeveelheid chemicaliën die verbruikt is) in het portaal inzichtelijk te krijgen.

 

HACCP

Het HACCP systeem van Washmobile BV is schriftelijk vastgelegd in kwaliteitsprocedures: In overleg met producenten en vervoerders zijn hygiëneregels opgesteld. Deze regels zijn naar de meest recente inzichten en bovendien conform HACCP richtlijnen ingevoerd.

HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is een voedselveiligheidssysteem dat is ingesteld voor bedrijven die met voedsel omgaan. Van elke fase in de productie wordt in kaart gebracht wat er fout kan gaan en hoe dit kan worden voorkomen. Met dit systeem wordt voorkomen dat de veiligheid van ons eten in gevaar komt. Deze hygiëneregels en de uitvoering hiervan worden jaarlijks beoordeeld door geaccrediteerde instanties.

 

GMP

U kunt voor het reinigen volgens de richtlijnen van GMP ook bij ons terecht.

 

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief