Gecertificeerd

Omdat kwaliteit en veiligheid hoog aangeschreven staan bij Washmobile, vinden wij het belangrijk dat we kunnen aantonen dat we op diverse gebieden gecertificeerd zijn. Wij zijn SQAS, ISO, ATCN en ECD gecertificeerd!

 

SQAS

SQAS, dat staat voor Safety & Quality Assesment System, is een systeem waarbij de kwaliteit, veiligheid, geborgenheid en milieuprestaties van een bedrijf worden geëvalueerd. Deze certificering wordt gebruikt bij bedrijven die werkzaam zijn in de chemische- en voedingsindustrie. Wij kunnen trots zeggen dat wij SQAS gecertificeerd zijn en dus voldoen aan de eisen die volgens deze certificering gesteld worden.

Omdat er een grote variëteit in bedrijven is die in aanmerking komen voor een SQAS certificering, zijn er aparte varianten voor verschillende bedrijfstakken, zo ook voor bedrijven die tankcleaning uitvoeren. Dankzij de specifieke vragenlijst die is opgesteld met de voor onze industrie relevant geachte onderwerpen, is deze certificering zeer waardevol te noemen.

 

ISO

Wij leveren kwaliteit met onze diensten. Deze kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij willen met onze kwaliteit voldoen aan alle verwachtingen van onze klanten en de eisen die ons door klanten en andere partijen worden gesteld. Om aan te kunnen tonen dat wij binnen de gestelde regelgeving werken, kunt u ons ISO Certificaat hier bekijken.

ISO 9001:2008 is een norm die onder meer aangeeft hoe een organisatie zeker kan stellen dat zij weet wat de klanten eisen en verwachten, zeker kan stellen dat er voldoende middelen beschikbaar gesteld worden om aan deze eisen te kunnen voldoen en zeker kan stellen dat het product of de dienst op de afgesproken wijze geleverd wordt.

Er wordt door de organisatie voortdurend gecontroleerd of daadwerkelijk aan de eisen is voldaan en indien nodig worden er verbeteringen doorgevoerd.

 

EFTCO

De EFTCO Food certficering is een nieuwe en hoge kwaliteitsstandaard binnen het tankreinigingswezen. Washmobile is ook EFTCO Food gecertificeerd, wat betekent dat wij als tankreiniger voor levensmiddelen erkend worden. Dit EFCTO Food certificaat stelt namelijk vooral normen voor voedselveiligheid binnen een tankreinigingsbedrijf en Washmobile voldoet dan ook aan alle strenge gestelde eisen. Wij zijn trots op deze certificering en daarom kunt u hier ons EFTCO Food certificaat bekijken.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief